Hurtige svar? Så hjælp os med at teste Vejles nye robot!

Robotten BibBOT er din nye lille hjælper på biblioteket. Men BibBOT kan kun blive rigtig dygtig, hvis du vil være med til at træne den.

Biblioteket har fået en ny ansat.

Det er BibBOT, en robot - en såkaldt chatbot -  og BibBOT skal hjælpe dig med at få lynhurtige svar på dine spørgsmål, og gøre det lettere for dig at finde det, du har i tankerne.
Du kan simpelthen skrive til BibBOT og snakke med den, ligesom du gør i mails og messaging aps. Forskellen er den, at vores robot aldrig er optaget eller fraværende, og gerne vil give dig svar her og nu. 

Lige nu er BibBOT jo stadigvæk 'ny i arbejde' og føles sig ikke helt integreret, så den kan ikke forstå alt, hvad du spørger om.
Lige nu er den kun i TEST, og den skal trænes, så den kan blive bedre til at forstå, hvad du siger.

Når du spørger den om noget, så er du med til at teste den. Men du er også med til at gøre den klogere og klogere.
Så selv om den ikke giver dig et svar eller svarer forkert, så skal du bare spørge løs alligevel.
Så bliver BibBOT glad.

Prøv BibBOT her og hjælp os med at gøre den bedre

Hvad er en chatbot?
En chatbot er kort fortalt en robot, som kan føre en automatiseret, digital samtale, hvor man får forud-programmerede svar på sine spørgsmål. Med maskinlæring opbygger chatbotten med samtalerne fortløbende en database over formuleringer, således at den til stadighed udvikler sin evne til at dechifrere spørgsmål og kombinere dem med de korrekte svar.

Hard du ekstra tid?
Hvis du har prøvet chatbotten eller generelt bare er interesseret, vil vi sætte stor pris på, hvis du vil udfylde nedenstående spørgeskema.

Marker gerne flere.
Marker gerne flere