Vinderholdet

Jagten på Danmarks klogeste klasse er i gang!

04.12.18
Uglebeboerne, De utrolige 5, Smart Brains og alle de andre hold er klar til at quizze i den store vidensquiz Smart Parat Svar.

Kampene indledes den 5. december

Onsdag indledes den nervepirrende kamp, når kommunens 6. klasser mødes på Vejle Bibliotek i jagten på den eftertragtede titel: ”Danmarks klogeste Klasse”. Vejle Kommunes 6. klasser har igen i år mulighed for at vise, at de har styr på så forskellige emner som f.eks. historie, film, solsystemet og eventyr. Sidste år var det 6. c fra Petersmindeskolen med holdet #sespågrillen, der vandt den indledende runde. Vejle Bibliotekerne oplever en stor efterspørgslen på at deltage i quizzen, i år deltager klasser fra Vinding Skole, Søndermarksskolen i Vejle, Hedegård Friskole, Engum Skole, Bredsten-Gadbjerg Skole, Petersmindeskolen og Jelling Friskole.

Den landsdækkende videns- og læsequiz Smart Parat Svar udfordrer ikke kun børnenes hjerneaktivitet, hukommelse og deres evner til at tænke hurtigt, men også til at samarbejde. I Vejles lokale runde dyster 12 klasser med hver sit hold på fem elever, men kun én klasse vil blive kåret som vinder og dermed gå videre til den regionale runde, hvor de skal møde hele regionens dygtigste klasser. Den regionale runde finder sted på Vejle Bibliotek den 9. januar. Kampen om den endelige titel og en præmie på 10.000 kr. udspiller sig den 6. februar i Magasinet i Odense, og igen i år afholdes finalen i samarbejde med alle 8 TV2-regioner.

Smart-Parat-Svar-holdet på Vejle Bibliotekerne, Jim, Cæcilie, Ulrik og Kate glæder sig til endnu en sygt spændende quiz-dag.