Bogposen placeret foran biblioteket

Køb en bogpose - og spar på plastikken

28.10.19
Nu kan du købe en superpraktisk bibliotekspose til at bære alle dine bøger hjem i og samtidig være med til at skære ned på plastikforbruget.

Den nye, mere bæredygtige bibliotekspose, vi har fået lavet, er fremstillet af omsmeltede plastflasker. Den praktiske pose kan bruges mange gange, har en justérbare rem, så du både kan bære den i hånden og over skulderen, og så koster den kun 20 kr. Så køb en pose med til alle dine bøger, næste gang du lægger vejen forbi dit lokale bibliotek. Så er du også med til at skære ned på produktionen af ny plastik.

Er biblioteksposen ikke lige noget for dig, kan du stadig bruge vores gratis reklameposer med god samvittighed. Her er vi nemlig også for nylig taget et mere bæredygtig alternativ til de traditionelle plastikposer i brug - sukkerrørsposer. Sukkerrørsposerne er, som navnet antyder, lavet af sukkerrør. De ligner og føles som en almindelig plastikpose, men er lavet af planter, som har optaget CO2, mens de voksede. Normale plastikposer er lavet af olie. Med sukkerrørsposerne støtter vi FN’s verdensmål og gør noget godt for klimaet.