Søg legat, hvis du har det svært

03.10.18
Vejle Kommune har en Legatfond, som hvert år i december uddeler legater på 500 kr. til personer, som har det svært økonomisk. Måske kan du søge legatet?

Hvis du gerne vil søge om legatet, skal du udfylde et ansøgningsskema og sende det til kommunen. Ansøgningsfristen er 1. november.

Du finder ansøgningsskemaet og betingelserne for at søge på: https://www.vejle.dk/om-kommunen/fakta-om-os/oekonomi-og-priser/vejle-kommunes-legatfond/​

Du kan også spørge efter ansøgningsskema og betingelser på bibliotekerne i Børkop, Egtved, Give, Jelling og Vejle samt i biblioteksbussen.

Blandt betingelserne er, at du skal have boet i Vejle Kommune i de seneste to år og ikke have modtaget et legat fra Vejle Kommune inden for de seneste to år. Du kan heller ikke få legatet, hvis du eller din ægtefælle har en høj indkomst eller en formue på over 20.000 kr.

Vejle Kommunes Legatfond har begrænsede midler at dele ud af, så desværre kan ikke alle ansøgere få legater. Kun ansøgere, som får tildelt legatet, vil modtage svar. Det sker i slutningen af november.

Tags