Stort bogsalg i vinterferien

23.01.20
Torsdag den 6. februar kl. 8.00 skyder vi vinterens store bogsalg i gang og sælger ud af vores kasserede bøger. Du har masser af muligheder for at gøre et godt kup, og er du til krimi, spænding eller klassisk musik på LP, så er der denne gang rigtig meget at komme efter.

Vi har igen haft travlt med at "trimme" vores samlinger. Nogle af de gamle bøger, CD'er osv. skal gemmes og bliver sat ned i kælderens magasiner, men en del er vi også nødt til at kassere, for at få plads til alt det nye, der kommer ind.

Køb til spotpris
Det betyder, at du nu igen har chancen for at købe en masse spændende bøger, lydbøger, cd'er, lp'er og tidsskrifter til spotpriser, når vi sælger ud af alle de kasserede materialer.

Denne gang har vi især en masse skønlitteratur for voksne, bl.a. krimier og spændingsromaner, at vælge imellem, men også en del LP'er med især klassisk musik er til salg.

Kig forbi dit lokale bibliotek og se udvalget. Vi begynder at sætte salgsreolerne frem fra kl. 8.00 torsdag den 6. februar. Bogsalget løber hen over vinterferien og slutter søndag den 16. februar, når biblioteket lukker.

Priser

  • Bøger, lydbøger, LP'er og CD'er: 10 kr. stk. - 15 for 100 kr.
  • Magasiner: 2 kr. stk. - 8 for 10 kr.

Kom og gør et godt bogkup!

Tags