Holdet Uglebeboerne

Uglebeboerne vandt Smart Parat Svar-quizzen

06.12.18
Kæmpe til lykke til Victoria, Theo, Ella, Nikolaj og Magnus fra 6. a på Vinding Skole, som tog sejren hjem i første runde af Smart Parat Svar.

Den lokale runde af den landsdækkende quiz for 6. klasser er netop blevet afholdt på Vejle Bibliotek. 12 topmotiverede hold deltog i quizzen, og der blev stillet sygt svære spørgsmål i alt fra Madglad til Solsystemet. Deltagerne kunne vælge mellem 24 kategorier, og Harry Potter, Youtubere og Gaming var så absolut de populæreste. De tre finalehold var De små grå-Hedegård Friskole, Jelling Power-Jelling Friskole og Uglebeboerne-Vinding Skole, - og Uglebeboerne var altså et mulehår bedre end De små grå.

Der skal både viden, held og gode nerver til at vinde quizzen, og alle de 12 hold gjorde det godt,- tak til: Uglebeboerne, Team Giffel, De utrolige 5, Team Mix, De små grå, Team smartass, Smart Brains, Team Thingy, Team Flextape, Dem i toppen, Frikadunserne og Jelling Power!

Uglebeboerne fra 6. a på Vinding Skole går nu videre til den regionale quiz-runde, der finder sted på Vejle Bibliotek den 9. januar. I semifinalen deltager 11 hold fra skoler i Syddanmark.  Uglebeboerne vandt en kagemand som straks blev delt med klassen, - til den regionale runde har Givskud Zoo sponseret et klassebesøg.

SmartParatSvar-teamet på Vejle Bibliotekerne ser nu frem til en drønspændende og festlig semifinale.

Læs mere om Smart Parat Svar-quizzen.

Biblioteker