Udsnit af forsiden af bogen Rampen af Jesper Stein

Vær med i Danmarks Læseklub 2021

27.04.21
Savner vi ikke lidt noget at være fælles om? Den store oplevelse alle kan tale med om - historien, der går lige i hjertet.

Vær med i maj, når hele Danmark går sammen og læser vinderen af Læsernes Bogpris 2021, Jesper Steins 'Rampen'.

Den 3-12. maj tager vi årets mest mageløse historie i små, veltilrettelagte bidder. 

Sådan deltager du

Som deltager i Danmarks Læseklub får du en unik mulighed for at gå på opdagelse i baghistorien sammen med forfatteren og indbudte eksperter - og møde andre, der læser med på tværs af landet. Bogklubben afsluttes med et virtuelt arrangement, hvor man kan stille spørgsmål til forfatteren

Vi krydrer desuden læsningen med konkurrencer og overraskelser - samt korte, levende synopser, så du kan springe på undervejs i historien.

Lån bogen på  eReolen - og læs med. Du kan deltage på to måder:

Uanset, hvilken af de to muligheder du vælger, modtager du hver dag læseklubbens læsesprint, som er dagens "pensum". Du får at vide, hvor meget du skal læse til næste dag, og skulle du ikke have fået læst forrige dags afsnit, får du også en lille synops af det foregående. Og du møder en anden læser, der reflekterer og perspektiverer gårsdagens indhold.

Om Jesper Stein og ‘Rampen’

Selve bogen, vi skal læse i løbet af de 10 dage, er en knusende fortælling om at arve sine forældres svigt, deres druk og deres undergang - og om at skulle rejse tilbage til ungdommen efter svarene på voksenlivet.

‘Rampen’ er et brud på den krimigenre, som Jesper Stein normalt bevæger sig hjemmevant i. Den er personlig, unik og fik et imponerende antal krydser, da læserne skulle stemme og kåre Læsernes Bogpris 2021.

Læs anbefalingen af bogen på Litteratursiden.dk

 

Danmarks Læseklub er et samarbejde mellem Danmarks Biblioteker og Litteratursiden

Materialer