Aflever dine coronabøger nu og undgå gebyrer

06.05.21
Nu har bibliotekerne haft åbent næsten som normalt i et par uger, og det betyder, at det snart er tid til at få fundet alle biblioteksbøgerne frem fra gemmerne og få dem afleveret. Gør du det senest onsdag den 12. maj undgår du nemlig, at der løber gebyr på.

Fra december og frem til genåbningen den 21. april havde vi kun åbent for afhentning af reserveringer i nogle begrænsede tidsrum. For at undgå, at for mange mennesker stimlede sammen opfordrede vi alle til så vidt muligt at vente med at aflevere deres bøger, indtil vi åbnede "rigtigt" igen. Nu, hvor du igen kan komme ind på biblioteket, er det blevet tid til at få afleveret de mange materialer, du har fået samlet sammen over de seneste måneder.

Afleveringsfrist den 12. maj

Vi har givet dig tre uger fra genåbningen til at få fundet alle de materialer, som skulle have været afleveret under nedlukningen, frem og få dem afleveret på dit lokale bibliotek. Det betyder, at hvis du afleverer dem senest onsdag den 12. maj, så undgår du at skulle betale gebyr.

Fra den 13. maj begynder der langsomt at løbe gebyr på de materialer, som ikke er blevet afleveret. For voksne koster det som sædvanlig 20 kr. at overskride afleveringsfristen den første uge, og så stiger beløbet efterfølgende løbende. Selv om afleveringsfristen måske er overskredet med flere måneder, kommer du altså ikke til at betale maksgebyret på 230 kr. allerede fra første dag.
 
Du kan aflevere dine bøger på bibliotekerne i Vejle, Børkop, Egtved, Give og Jelling eller i biblioteksbussen i den betjente åbningstid. Husk, at du skal fremvise et gyldigt coronapas for at komme ind på biblioteket.
Har du ikke et coronapas, kan du aflevere dine bøger i den udvendige afleveringsautomat i Vejle på hverdage kl. 6-23 og lørdage 6-18.

Så tjek alle gemmerne derhjemme, log ind på din konto her på hjemmesiden eller tjek din status på app'en Biblioteket og få afleveret i tide.

Hvad skal du betale, hvis du afleverer for sent?
Se alle vores gebyrsatser.