Jelling Biblliotek interiør

Bibliotekaren laver noget nyt om lørdagen

24.07.20
Fra den 1. august justerer vi i den betjente åbningstid på bibliotekerne i Børkop, Egtved, Give og Jelling. Fremover vil der være selvbetjening om lørdagen, men også flere aktiviteter.

Brugerne af de fire kulturhuse benytter selvbetjeningen mere og mere, og vi får generelt færre henvendelser i det betjente bibliotek. Især om lørdagen. Derfor justerer bibliotekerne i Børkop, Egtved, Give og Jelling betjeningen fra den 1. august. Det frigør medarbejderne til nye aktiviteter i samspil med brugerne.
 
Den ekstra tid skal omsættes til liv og læring for alle aldre i kulturhusene. Det kan være litteratur, kreative aktiviteter, spil, musik, teknologi eller film. Kulturhusene skal være mere synlige, aktuelle og relevante med flere fællesskaber og borgerrettede aktiviteter med fokus på læring og kulturelle oplevelser.
 
Et eksempel på lørdagsaktiviteter i kulturhusene er foredragsrækken "Litteratur i HUSET" om de største klassikere og nyeste strømninger inden for dansk og international litteratur, som begynder i slutningen af august. Og borgere, foreninger og institutioner er naturligvis altid velkomne til at kontakte deres lokale bibliotek med ideer, forslag og ønsker til arrangementer og samarbejder alle dage i ugen. 
 
De betjente åbningstider i alle fire kulturhuse bliver fremover:

  • Mandag 13-18
  • Tirsdag 9-13
  • Torsdag 10-18.

Det selvbetjente bibliotek er stadig åbent hver dag kl. 06-23 (7-22 i Jelling) - husk sundhedskortet til at lukke dig ind på dit bibliotek.
OBS! Det selvbetjente bibliotek er indtil videre er lukket om søndagen på grund af forholdsregler mod Covid-19-smitten.

Følg med her på hjemmesiden og se, hvad der ellers er af arrangementer og tilbud på dit biblitotek.