Kvinde blandt en masse uafhentede reserveringer

Har du stadig brug for din reservering?

Vores reserveringshylder er fyldt godt op, så hjælp os med at skaffe plads ved at slette de reserveringer, du ikke længere har brug for.

Biblioteket må under nedlukningen kun have et begrænset antal medarbejdere på arbejde, og de bruger desværre en hel del tid på af finde reserveringer frem, som folk af den ene eller den anden grund ikke kommer og henter. 

Så hvis du har reserveringer stående, som du ikke længere har brug for, vil det derfor hjælpe os meget, hvis du selv sletter dem. På den måde hjælper du også med at forkorte ventelisten for de næste i køen.

Det er nemt at slette reserveringer, som du ikke har brug for - og vi håber, at du gerne vil hjælpe os og de andre brugere med det.

 

Hvordan sletter jeg min reservering?

Du starter med at logge ind med dit cpr/brugernavn og pinkode. Derefter skal du gå op i menuen "Min konto" og vælge "Reserveringer i kø" (Billede 1).

På siden "Reserveringer i kø" kan du sætte flueben ud for de reserveringer, du gerne vil slette og trykke på "Slet valgte reserveringer" (Billede 2) og bekræfte med et "Ja". Du kan også vælge at slette alle reserveringer, hvis du ønsker det på knappen, der meget passende hedder "Slet alle reserveringer".
 

Billede 1: Vælg "Min konto" og derefter "Reserveringer i kø".

Billede, der viser hvordan du logger ind, går til Min konto og vælger Reserveringer i kø

Billede 2: Sæt flueben ved de reserveringer, du vil slette og vælg "Slet valgte reserveringer".

Billede der viser hvordan du vælger reserveringer du vil slette