Ingen gebyrer i lukkeperioden

30.12.20
Du kan kun aflevere dine bøger i nogle begrænsede tidsrum, mens biblioteket er lukket. Vi opfordrer dog til, at du bare beholder dem, til vi åbner igen. Alle gebyrer er nemlig sat på pause.

Du kan trygt beholde det, du har lånt på biblioteket, indtil vi åbner igen. Der vil ikke komme gebyrer på, selvom du overskrider afleveringsfristen. Alle bøder og gebyrer suspenderes nemlig for materialer, som skulle have været afleveret i lukkeperioden, og hvis din bog allerede var lidt forsinket inden nedlukningen, bliver gebyret heller ikke større.

Når vi åbner igen, får du også lidt ekstra tid til at få afleveret dine materialer. Mere information følger til den tid, så hold øje med hjemmesiden.

Begrænset mulighed for aflevering

Hvis du meget gerne vil af med dine bøger, har du mulighed for at aflevere dem. Du kan dog kun aflevere dem i de begrænsede tidsrum, hvor vi har åbent for afhentning af reserveringer.
Så tag dem med, hvis du alligevel skal hente en reservering. Ellers synes vi bare, at du skal beholde bøgerne og nyde dem, til vi åbner igen. Så undgår vi, at for mange mennesker skal stå i kø foran biblioteket i vores begrænsede åbningstider.

Se vores begrænsede åbningstider.

Se bort fra påmindelser fra appen

Hvis du skulle få en påmindelse via mail, sms eller i app'en Biblioteket om, at et materiale, du har lånt, nærmer sig afleveringsfristen, kan du se bort fra den, indtil bibliotekerne åbner igen. Der vil ikke blive lagt gebyrer på det, du har lånt med hjem.

Læs mere om nedlukningen i vores FAQ.