Huset i Give set fra p-pladsen

Midlertidigt lukket for selvbetjent adgang på Give Bibliotek

05.09.23
Den selvbetjente adgang til HUSET i Give bliver midlertidigt lukket fra torsdag eftermiddag den 7. september 2023 og foreløbigt frem til den 1. november 2023. Lukningen kommer efter en lang periode med hærværk og svineri blandt en gruppe unge.

I hele perioden vil der kun være adgang til HUSET, når enten biblioteket, borgerservice eller Genoptræningen i Sundhed har bemandet åbningstid, samt ved planlagte arrangementer og udleje af lokaler.

Se Give Biblioteks aktuelle åbningstider (opdateres løbende)

Er du i tvivl om åbningstider, reserveringer eller gebyrer, eller har du spørgsmål forud for et besøg på biblioteket eller arrangement i HUSET, er du velkommen til at kontakte Give Bibliotek i den betjente åbningstid på tlf. 76 81 34 50 eller ringe på Vejle Bibliotekernes hovednummer, 76 81 32 00, alle hverdage fra kl. 10-16. Du kan også sende en mail til info@vejlebib.dk.

Baggrunden for lukningen er mere end et år med uhensigtsmæssig opførsel blandt en gruppe unge i byen, særligt om aftenen og i weekenderne, som desværre ikke er blevet bedre, trods mange snakke med de pågældende.

Der er blandt begået hærværk, efterladt skrald og madrester, drukket alkohol, ridset i møbler og tegnet på væggene. Vi er i kontakt med SSP og politi for at aftale yderligere skridt til at afhjælpe situationen.

Vi beklager de gener, dette giver for vores lånere – og håber snarest at kunne åbne på normale vilkår igen.