Reserveringsreolen

Nyt system: Sådan finder du dine reserveringer

14.06.19
Vi har fået et nyt logistiksystem, som gør, at reserveringerne til afhentning nu står på en lidt anden måde.

Når du fremover skal hente en reservering, skal du ikke længere bruge et reserveringsnummer. Fra torsdag den 13. juni finder du i stedet din reservering ved hjælp af et HYLDENUMMER, fx “Vej050” (se billedet), og TITLEN på det reserverede materiale.
Du skal kigge materialerne, der står under hyldenummeret igennem, for at finde netop din reservering. Dertil skal du bruge titlen. (Bare rolig. Der står ikke flere materialer med samme titel på den samme hylde.)

Du finder hyldenumrene på de hvide adskillere på reserveringsreolen (se billedet). Her står også den dato, hvor materialet senest skal afhentes.

Både hyldenummer, titel og sidste afhentningsdato fremgår af den reserveringsmeddelelse, du har modtaget på mail eller sms. Du kan også finde oplysningerne ved at tjekke din lånerstatus her på hjemmesiden, i bibliotekets app eller på en af udlånsautomaterne.

Spørg personalet på dit lokale bibliotek, hvis du er i tvivl.

Intelligent Materiale Styring
Ændringen skyldes, at vi fra torsdag den 13. juni har indført et nyt logistiksystem, IMS (Intelligent Materiale Styring).

Når IMS er kommet godt i gang, sørger sytemet automatisk for, at det er de nyeste og mest aktuelle materialer, som står på hylderne i alle vores biblioteker, og at  hylderne aldrig bliver overfyldte.

IMS gør også vores arbejdsgange mere effektive. Medarbejderne skal nemlig fremover arbejde med hele bogvogne og kasser ad gangen og ikke så ofte med enkelte materialer, hvilket sparer os for mange sorteringer og manuelle arbejdsgange. Det frigører tid til nye former for biblioteksbetjening af brugerne.

Læs mere om IMS her.