Forsiden af programmet

Her er Efterårsprogrammet

04.08.19
Vejle Bibliotekernes efterårsprogram er klar. Hent det på biblioteket eller se den digitale udgave her.

Vi har masser af gode oplevelser til dig på vores fem biblioteker i efteråret. Glæd dig bl.a. til at møde en række populære forfattere som Anne-Cathrine Riebnitzsky, Anna Elisabeth Jessen og norske Anne B. Ragde, få læseinspiration af komikerne og bogormene Mette Frobenius og Thomas Wivel eller litteraturforskeren Stefan Kjerkegaard, tag med på bustur til BogForum eller vær med, når vi overrækker årets debutantpris til to lovende yngre forfattere.

Du kan høre Peter Øvig fortælle om at leve med en psykisk syg mor og om hans egen kamp mod depressionen, blive klogere på klimaet med meteorolog Peter Tanev eller det nye Kina med journalist Jan Larsen og blive klædt på til en god nattesøvn sammen med hjerneforsker Birgitte Rahbek Kornum.

Vi har også masser af musik på programmet - lige fra morgensang på Vejle Bibliotek og fællessang i Spil Dansk Ugen til jazzens historie musikalsk fortalt af Emil Sommer Quartet og en artist talk med den spændende sangerinde og sangskriver Katinka.

Børnene kan også se frem til masser af oplevelser og gode grin. Vi går amok i superhelte i efteråret med en række kreative worshops, hvor de små kan lave deres eget superhelteoutfit, bygge en superhelte eller komme i superhelteskole. De lidt ældre kan møde forfatterparrret bag serierne Ghost og Medusa eller tage deres forældre med og opleve Troldspejlets Jakob Stegelmann live, når han fortæller alt om superhelte. Vi har også som altid masser af underholdende og tankevækkende børneteater på programmet, masser af hygge med familielæseklub, familieyoga og småbørnsswing og masser af historiefortælling, sang og leg.

Også i år kan du få hjælp til den digitale verden på et af de gratis kurser, som denne gang har fokus på bæredygtighed, Virtual Reality, informationssøgning og bibliotekets mange digitale tilbud. Og så er "Åbent IT-værksted" tilbage - denne gang under navnet "Spørg om IT". Som altid kan du hver torsdag kl. 10-12 kigge forbi og få hjælp til hverdagens små IT-problemer.

Du kan nu hente et eksemplar af programmet på dit lokale bibliotek eller i biblioteksbussen, men du kan også bare bladre lidt i den digitale udgave nedenfor. Når du klikker på en titel, bliver du sendt direkte til arrangementet her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at se dig i efteråret!

Klik på billedet for at åbne programmet i fuld skærm.