Forsiden af kataloget

Efterårsprogrammet er på gaden den 6. august

02.08.18
Vejle Bibliotekernes efterårsprogram kommer på gaden på mandag, men du kan allerede nu få et smugkig i den digitale udgave.

Vi har et hav af oplevelser til dig på vores fem biblioteker i efteråret. Glæd dig til at møde en lang række populære forfattere som Leonora Christina Skov, Naja Marie Aidt og Kim Leine ansigt til ansigt, få læseinspiration til en af vores mange bogcaféer, tag med på bustur til BogForum eller vær med, når vi endnu en gang overrækker årets debutantpris til to lovende yngre forfattere.

Du kan tage en tænkepause om Skam eller filosofere over livet i den filosofiske salon, høre den fascinerende historie om rockergruppen Bullshit, tage med en tur ind i fremtiden og høre om flyvende biler eller møde nye mennesker til Expat Dinner.

Vi har også masser af musik på programmet - lige fra sovekoncert over opera til rockmusik, når vi byder på artist talk med Mike Tramp.

Børnene kan også se frem til masser af oplevelser og gode grin i foråret. De kan dykke ned i Harry Potters univers i vores kreative workshops eller lege med kodning og bygge en synthesizer i DIGIworkshoppen. For de små har vi har masser af tankevækkende og underholdende børneteater på programmet, mens de lidt ældre kan lære at blive YouTubere. For de allermindste og deres voksne starter det hele allerede lørdag den 25. augusdt, når Vejle Bibliotek byder på årets første omgang Småbørnsswing.

Også i år kan du få hjælp til den digitale verden på et af de mange gratis kurser, som denne gang har fokus på bl.a. digitale fotos, det smarte hjem og på at holde hackerne ude. Og så er "Åbent IT-værksted" selvfølgelig tilbage hver torsdag kl. 10-12, hvor du kan kigge forbi og få hjælp til hverdagens små IT-problemer eller blive lidt klogere på ny teknologi.

Du kan hente et eksemplar af programmet på dit lokale bibliotek eller i biblioteksbussen fra mandag den 6. august, men du kan også bare bladre lidt i den digitale udgave nedenfor. Når du klikker på en titel, bliver du sendt direkte til arrangementet her på hjemmesiden.

Vil glæder os til at se dig i efteråret!