Efterårsprogrammet er udkommet

28.07.17
Vejle Bibliotekernes store efterårsprogram er på gaden! Du kan også bladre i den digitale udgave og se alle de spændende oplevelser og lærerige kurser vi har på plakaten for både børn og voksne.

Vi har et hav af oplevelser til dig på vores fem biblioteker i efteråret. Glæd dig til at møde populære forfattere og personligheder som Tom Buk-Swienty, Katrine Marie Guldager, Bubber, Birgithe Kosovic og Connie Hedegaard ansigt til ansigt, eller vær med, når vi byder på inspirerende og tankevækkende foredrag om en lang række forskellige emner. Du kan f.eks. tage en tænkepause om demokrati og valg eller blive klogere på "Det sorte USA", din kreative have, Martin Luther, kunsten at overleve i en digital verden og nåde i narcissismens tid . Du kan også møde nye mennesker til Expat Dinner, få ny læseinspiration til en af vores hyggelige bogcaféer, kigge forbi til lyttecaféen med din yndlingsplade eller tage med på tur til BogForum.

Børnene kan også se frem til masser af oplevelser og gode grin i foråret med en lang række underholdende og tankevækkende teaterforestillinger, kreative workshops, halloweenfester og familie- eller vendindelæseklubber. For de allermindste og deres voksne starter det hele allerede lørdag den 19. august, når Vejle Bibliotek byder på årets første omgang Småbørnsswing.

Også i år kan du få hjælp til den digitale verden på et af de mange gratis kurser, som denne gang har fokus på bl.a. netsikkerhed, ransomware og video på smartphone og tablet. Som noget nyt har vi i efteråret omdøbt den populære "Spørgetid" til "Åbent IT-værksted". Samtidig har vi også udvidet den fra én til fire timer, så du nu kan kigge forbi hver torsdag kl. 10-14 og få hjælp til hverdagens små IT-problemer. Vi står også klar til at gøre dig lidt klogere på ny teknologi og giver dig mulighed for selv at prøve fx Virtual Reality og 3D-print.

Læs det nye program her: