Brætspillet Ticket to ride

7 gode brætspil til børn

Det er rigtig hyggeligt at samles om et godt brætspil, og her kan man være sammen på tværs af generationer på en sjov og nærværende måde.

Her er 7 brætspil til børn og til hele familien.

Stone Age junior
Hyggeligt strategispil, hvor I skal kæmpe for at overleve i stenalderen. I skal bl.a. samle mad, jage, dyrke jorden, udvide jeres stamme og konstruere redskaber. 2-4 spillere. Fra 10 år.

Ticket to Ride - first journey
Ticket to Ride er et togkapløb, hvor spillerne konkurrerer om at forbinde forskellige europæiskee byer ved at indsætte tog på jernbanesporene mellem dem og skabe de længste ruter fra de bedste destinationer. Men pas på, for på de fleste strækninger er sporet kun bredt nok til et enkelt tog! 2-5 spillere. Fra 6 år.

Alhambra
Hyggeligt og fint strategispil, hvor I dyster om at bygge det største og flotteste palads, bestående af 6 forskellige slags bygninger. 2-6 spillere. Fra 8 år.

Pandemic
Meget omtalt og (desværre) aktuelt spil, hvor I skal samarbejde om at få udryddet alle de farlige sygdomme, der findes i verden, inden de spreder sig til en pandemi. 2-4 spillere. Fra 8 år.

Dixit
Socialt associationsspil for hele familien, hvor hver spiller får et antal billedkort, hvorefter "historiefortælleren" starter med at sige en sætning, et ord eller et udtryk inspireret af sit drømmekort. Derefter skal de øvrige spillere prøve at matche ordet eller sætningen med deres egne drømmekort. 3-6 spillere. Fra 8 år.

Carcasonne
Klassisk og enkelt strategispil, hvor I kæmper om at bygge de største byer og de længste veje. 2-5 spillere. Fra 7 år.

Catan 
Klassisk og supergodt strategispil, hvor I som riddere kæmper om at blive stormagt. I skal indsamle råstoffer og bygge byer og veje. 3-4 spillere. Fra 10 år.

Materialer