Digital Artikelservice logo

Artikler i din indbakke - sådan bruger du Digital artikelservice

Hvordan var det nu med den artikel fra Illustreret Videnskab om sorte huller, som lød mægtig spændende, da du stødte på den for et par år siden? Du fik den desværre aldrig læst, men heldigvis har vi godt nyt. Du kan nemlig bestille digitale kopier af masser af danske tidsskriftsartikler gennem biblioteket og få dem leveret direkte i din indbakke.

Hvis du er bruger af Vejle Bibliotekerne, kan du søge på et hvilket som helst emneord i søgefeltet her på hjemmesiden, afgrænse din søgning til kun at omfatte tidsskriftsartikler, og vips, så kan du bestille en digital kopi af en artikel, som du derefter modtager i din e-mail-indbakke i pdf-format.

Servicen hedder Digital Artikelservice og er et tilbud fra Det kongelige Bibliotek som omfatter 40.000 forskellige trykte danske tidssskrifter. Det er både specialiserede fagtidsskrifter, men også populære tidsskrifter som f.eks. mad- og motionsmagasiner. Mange af de efterspurgte artikler er allerede digitaliserede og vil derfor allerede kunne være i din indbakke efter få minutter. Er artiklen ikke digitaliseret endnu, vil der typisk gå op mod 24 timer på hverdage, før den tikker ind.

Sådan bruger du Digital Artikelservice

I denne video forklarer vi på under to minutter, hvordan Digital artikelservice fungerer.

Læs mere om Digital Artikelservice.