Aktuelle projekter

Projekter i 2021-2022

CORA

"COnnecting Remote Areas with digital infrastructure and services: Stimulate the public sector to generate innovation demand and innovative solutions for improving public service delivery" er et EU finansieret projekt, der handler om at brede digitale muligheder ud til alle områder af kommunen. Projektet ledes fra Berlin, og der er deltagere fra i alt 10 lande.

Kontaktperson: Thomas Munk-Osmundsen

 

Hold Hjernen Frisk - Egtved

Projektet tilbyder seniorer i Egtved et forløb over otte uger, hvor de i fire moduler får mulighed for at afprøve aktiviteter som træning i og med naturen, mad og botanik, litteratur i det fri og musik og bevægelse i naturen. 

Kontaktperson: Kirsten Husted og Lisbeth Roed

 

Projekt DELTAG

Et nationalt projekt med fokus på udvikling af kulturhuse i lokalsamfundene: Det handler blandt andet om at samarbejde med lokalområdet og de øvrige aktører i om omkring kulturhuset Roberthus i Egtved, fx at få aktiviteterne i Roberthus til at passe til Egtveds særlige demografi. Vores mål er at sætte nogle helt nye og spændende rammer for Roberthus, så det bliver et naturligt samlingssted for hele Egtved og omegn. Et hus hvor der er rum for fællesskab og plads til forskelligheder, nye oplevelser og aktiviteter.

Kontaktperson: Anne Birgitte Langkilde Hundahl