NemID for virksomheder

Nogle mindre virksomheder og foreninger mangler erfaring med at bruge computeren. Hvis du er en af dem, der mangler erfaring, er der hjælp at hente på biblioteket.

Du kan få hjælp til at få en personlig elektronisk underskrift : NemId. Den er nødvendig for at komme i gang med at indberette digitalt og bruge Virk.dk.

Fra den 1. november 2013 blev det obligatorisk for både virksomheder og foreninger at have en digital postkasse. Her kommer post fra det offentlige, som snart holder op med at sende breve og blanketter med posten.

Fra virk.dk:

"Fra 1. november 2013 sender det offentlige Digital Post til jeres virksomhed. Hvis I ikke har oprettet en digital postkasse inden 1. november, er den blevet oprettet for jer automatisk. Nu skal I have adgang til den, så I ikke går glip af vigtig post.

Første gang der er post til jeres postkasse, vil I få en besked pr. brev, hvis I ikke har taget den digitale postkasse i brug."
 

Nåede du ikke at få en postkasse? Vi hjælper stadig med det tekniske

Hvis der er andet, du gerne vil have vejledning til, er du altid velkommen til at kigge forbi Vejle Bibliotek og høre om vores tilbud, eller du kan læse mere på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: www.virk.dk/bib

Henvendelse: Vejle Bibliotekerne, Emil Nehat Asani Aalykke emiaa@vejle.dk