Book en bibliotekar

Har du brug for hjælp til informationssøgning til opgaver eller projekter, uddybende viden om emner inden for arbejde, hobby eller fritidsinteresser eller leder du efter den næste bog du vil læse - eller musik, film og spil? Så kan du booke en bibliotekar online.

Vi hjælper dig gerne med at søge efter bøger, artikler, mv., og viser dig relevante steder på nettet til informationssøgning, f.eks. bibliotek.dk og de særlige baser, som biblioteket abonnerer på.

Du kan få op til ½ times individuel hjælp til informationssøgning i tiden mandag-torsdag kl. 10-16. Samtalen foregår via Teams på din PC eller via telefon.

Tilbuddet henvender sig til alle, der har brug for en dyberegående søgning af information og litteratur. 

Du kan f.eks. få vejledning til:

  • Hvordan du bruger bibliotekets søgebase og bibliotek.dk
  • Hvilke søgeord, der er gode at bruge i forhold til dit emne.
  • Hvordan du bestiller bøger hjem, hvis biblioteket ikke har dem, du skal bruge.
  • Hvilke af bibliotekets databaser, der kan være relevante for dig og for dine interesser eller for din opgave, og hvordan du benytter dem.

Book en bibliotekar - sådan gør du:

  • Udfyld formularen her på siden - kom gerne med forslag til tidspunkter i tidsrummet mandag-torsdag kl. 10-16.
  • Er du lærer for en hel klasse som er i gang med tema/projektuge? Så skriv det i kommentarfeltet og vi kan samarbejde om et oplæg for klassen.

Du vil få svar indenfor 2 hverdage.

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.