Dine huskelister

Når du er logget ind her på hjemmesiden, finder du under 'Mine sider' et punkt, der hedder 'Min liste' og et punkt, der hedder 'Mine gemte søgninger'. Her kan du gemme bøger og andre materiale, du gerne vil huske, eller søgninger, du gerne vil bruge igen.

Min liste

'Min liste' er din huskeliste. Her kan du gemme en oversigt over bøger og andre materialer. Det kan f.eks. være bøger, som du har læst, og hvor du gerne vil huske forfatternavnet. Eller det kan være en bog, som du er stødt på under en søgning, og gerne lige vil gemme, så du senere nemt kan finde den igen.

Min liste - sådan bruger du den

Når du har søgt en bog frem, som du vil gemme, så klik på knappen 'Tilføj til liste'.

Tilføj til liste-knappen

 

Du skal være logget ind for at gemme noget i huskelisten, så log ind, hvis du ikke allerede er det.

Når du har tilføjet en bog eller et andet materiale til din huskeliste, kan du se det her på hjemmesiden, ved at gå ind på 'Min liste'. Vil du slette noget igen, klikker du bare på knappen 'Fjern fra listen'.

Mine gemte søgninger

'Mine gemte søgninger' er din huskeliste over søgninger, som du gerne vil gemme. Det kan f.eks. være, hvis du har lavet en søgning, som du gerne vil huske senere. Eller hvis du har fundet en søgning i en nyhed eller på en inspirationsside på hjemmesiden, som du gerne vil gemme, så du hurtigt kan finde den igen.

Mine gemte søgninger - sådan bruger du den

Du skal være logget ind for at gemme noget i huskelisten, så log ind, hvis du ikke allerede er det.

Når du har lavet en søgning, så klikker du på den lille stjerne, som dukker frem i søgefeltet. Så har du gemt din søgning.

Stjernen i søgefeltet

 

Du kan nu en anden gang gå ind i listerne under 'Mine gemte søgninger', og bruge søgningen igen, ved at klikke på knappen 'Udfør søgningen'. Der kommer et lille tal ud for listen, hvis er kommet nye titler til siden sidst, som matcher din søgning.

Du kan slette en af dine gemte søgninger igen ved at klikke på 'Slet søgningen'.

Sådan bruger du din huskeliste i appen Biblioteket

Sørg først for, at Biblioteket-appen er opdateret til den nyeste version. Det gør du i Google Play eller App Store.

Det er fra materialevisningen, at du kan tilføje et materiale til en huskeliste. Når du trykker på et materiale i appen, vises materialets detaljer og muligheder. 

Ved forsidebilledet er der et hjerte, som med et tryk bliver markeret, hvorefter materialet bliver føjet til huskelisten. Vil du fjerne materialet fra listen igen, gør du det med endnu et tryk på hjertet..

Her finder du hjertet på bogforsiderne


Du kan se hele din liste under 'Min side' i bundmenuen i appen, hvor du også har mulighed for at fjerne flere materialer fra listen på én gang.Synkroniser din huskeliste

Hvis du i forvejen har en huskeliste på hjemmesiden, så kan du synkronisere den med huskelisten i 'Biblioteket'-appen. Det gør du helt enkelt ved at logge ind på hjemmesiden én gang. Herefter vil de to huskelister blive synkroniseret. Fremover når du tilføjer et materiale til huskelisten i appen, vil det også ses på huskelisten på hjemmesiden og omvendt. 

Hent appen i APP Store

Hent appen i Google Play