Bestilling af materialer til daginstitutioner

Med formularen på denne side kan daginstitutioner bestille materialer til lån fra Vejle Bibliotekerne online til afhentning på det lokale bibliotek.

I kan bestille materialer til afhentning på Vejle Bibliotek, Jelling Bibliotek, Børkop Bibliotek, Give Bibliotek eller Egtved Bibliotek samt i biblioteksbussen.

Institutioner, der er en del af vores kørselsordning, kan også bestille bestemte materialer (fx en sprogkuffert eller bøger om et bestemt emne) til udbringning.

Vær dermed opmærksom på, at I ikke længere kan få hentet eller bragt biblioteksmaterialer ud til institutionen, hvis institutionen ikke er en del af Vejle Bibliotekernes kørselsordning og fast får materialer fra os.

Ønsker I at blive en del af ordningen og få nye materialer til børnene i daginstitutionen fem gange årligt?
Kontakt Børnebiblioteket i Vejle på mail: bbref2@vejlebib.dk.

Udbringning er kun muligt for institutioner, som er en del af Vejle Bibliotekernes kørselsordning og fem gange årligt får nye materialer fra os.
Hvad vil I bestille?
F.eks. "25 bøger, 3 lydbøger og 1 sprogkuffert"
Her kan I oplyse ønsker til indhold og typer af materiale, fx "bøger om venskab" eller en sprogkuffert med et bestemt emne.
Skriv her, hvis vi skal være opmærksomme på noget i forhold til materialernes sværhedsgrad, fx hvis der er børn med sproglige vanskeligheder i børnegruppen.
Kontaktperson fra institutionen

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.