Lav din egen upcycling- og genbrugsworkshop

Er du en kreativ person, som gerne giver dine tips og metoder videre til andre, så har du nu mulighed for at booke en workshop i samarbejde med Vejle Bibliotekerne og Ressourcer & Genbrug i Vejle.

Vejle Bibliotekerne har lokaler, du kan bruge, mens Ressourcer & Genbrug har materiale, du kan hente helt gratis til din workshop.

Du skal blot vejlede og sikre, at deltagerne har det sjovt og får noget ud af workshoppen. Du skal også selv tage imod tilmeldinger/afbud, stå for evt. aflysning og lave din egen PR for workshoppen.

Biblioteket hjælper gerne med at lave PR for din workshop, hvis du har lidt tekst og billeder, som vi kan bruge. Ressourcer & Genbrug deler også meget gerne din begivenhed på deres sociale medier.

Hvordan gør du?

Du skal udfylde en ansøgning med en kort beskrivelse af, hvilken workshop vil du afholde, og hvad den går ud på. Du skal også ønske et tidspunkt for workshoppen og vælge, hvor du gerne vil holde den. Du kan booke lokaler i de lokale biblioteker og kulturhuse i Børkop, Give, Egtved og Jelling.

OBS

  • Der vil være nogle typer workshops, som ikke egner sig til de lokaler, vi har til rådighed, men kontakt os gerne, så taler vi om det.
  • Materialer, som vi kan hjælpe med, finder du på genbrugspladserne med et Genbrugspas. Hvis du vil gøre brug af det, skal du søge om et Genbrugspas. Det får du besked om i en e-mail fra os. 

 

JEG VIL GERNE SØGE OM AT LAVE MIN EGEN WORKSHOP

Udfyld formularen herunder:

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.