Tag med på en kulinarisk rejse fra Bornholm til Kina over Grønland, Indien og Italien. 20 opskrifter og anekdoter om madoplevelser til dem, der sætter pris på råvarer og verdensmad
Emneord
egnsretter madkultur
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.1
Beskrivelse
Indhold: Bornholm ; Grønland ; Kina ; Indien ; Madkultur
ISBN
9788793286221
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020 [i.e. 2021])
Omfang
120 sider
Forlag
William Dam
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Indbydende udgivelse, der kombinerer rejselyst og gastronomi, med lige meget vægt på anekdoter og opskrifter. Der er fokus på få, men gode råvarer, og opskrifterne er enkle og forklaret i samme snakkende sprog som rejsebeskrivelserne. De fleste opskrifter er klassiske og kan også findes i andre kogebøger
Læs hele anmeldelsen