Opskrifter på ca. 90 retter hvor røgede ingredienser er hovedbestandelen af retten. Samt gennemgang af de elementære oplysninger, som er nødvendige for at gå i gang med hjemmerøgning, herunder valg af røgeovn, tilbehør og røgemetoder. Der er grundige beskrivelser af saltning, tørring af både fisk og kød, samt kold- og varmrøgning
Emneord
røgning
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.13
ISBN
9788799505975
Udgave
1. udgave, 2. oplag ([2021])
Omfang
116 sider
Forlag
Kingo
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Jeg er selv meget glad for røgvarer og var naturligvis nysgerrig på denne bog. Og dette blev ikke gjort til skamme, da det er en glimrende og letforståelig kogebog. Opskrifterne præsenteres meget overskueligt og er alle nemme at følge. Ved de enkelte opskrifter er der holdt en hel side ledig til brugerens egne noter
Læs hele anmeldelsen