Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emnetal
64.1
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Mindre madspild er lig med større omtanke ; Restemad er lækker mad ; Du bestemmer, hvordan maden skal smage ; Mindre madspild - mere hygge ; Pizza med kødboller ; Guullasch med kartoffelmos ; At partere en kylling ; "Lørdagskylling" med ris ; Hamburgerryg med dampet blomkål ; I mit køleskab finder du altid - ; Guide til mindre madspild ; Kød ; Brød ; Æg ; Grønt ; Nogle ord om at koge en god fond ; Fisk og skaldyr ; Tørvarer og mad på dåse ; Mælkeprodukter ; Rodfrugter ; Ost ; Lidt om syltning og konservering ; The one and only - biksemad ; Hjemmelavet bearnaise
ISBN
9788740604122
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2015)
Omfang
279 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Suppe på en pølsepind
Med bæredygtighed og stigende fødevarepriser er det blevet en dyd at få ’noget’ ud af ’ingenting’.Læs mere - Nyhed
Madspildsdag den 29. september
Markér den nationale madspildsdag og få nye gode vaner.Læs mere - Nyhed
FNs verdensmål 12: Ansvarligt forbrug og produktion
Hver uge i de første 17 uger af 2024 sætter vi fokus på ét af FNs 17 verdensmål. Vi fortæller, hvad hvert mål handler om, hvor langt Danmark er med opfyldelse af målet, og hvem der arbejder med målet i Danmark og lokalt. Til sidst fortæller vi, hvordan du kan være med, og hvad du kan gøre for at hjælpe med at virkeliggøre målet.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En meget inspirerende restekogebog med både nye og velkendte idéer. Selve bogen er i en rigtig lækker kvalitet. Følger tidens trend med mindre spild og mere genbrug. Må siges at være en hyldest til tidligere generationers husmødre, for hvem disse tanker var selvfølgelige og nødvendige
Læs hele anmeldelsen