Min liste og Mine gemte søgninger

Dine huskelister hedder 'Min liste' og 'Mine gemte søgninger'

Når du er logget ind, finder du under 'Min konto' et punkt, der hedder 'Min liste' og et punkt, der hedder 'Mine gemte søgninger'. 

Oversigten i Min konto

 

Min liste

'Min liste' er din huskeliste. Her kan du gemme en oversigt over bøger og andre materialer. Det kan f.eks. være bøger, som du har læst, og hvor du gerne vil huske forfatternavnet. Eller det kan være en bog, som du er stødt på under en søgning, og gerne lige vil gemme, så du senere nemt kan finde den igen.

Min liste - sådan bruger du den

Når du har søgt en bog frem, som du vil gemme, så klik på knappen 'Tilføj til liste', som du finder til højre for bogen. Du skal være logget ind, så log ind, hvis du ikke allerede er det. Når du har tilføjet en bog eller et andet materiale til din huskeliste, kan du se det her, ved at gå ind på 'Min liste'. Vil du slette noget, klikker du på knappen 'Fjern fra listen'

 

Mine gemte søgninger

'Mine gemte søgninger' er din huskeliste over søgninger, som du gerne vil gemme. Det kan f.eks. være, hvis du har lavet en søgning, som du gerne vil huske senere. Eller hvis du har fundet en søgning i en nyhed eller på en inspirationsside på hjemmesiden, som du gerne vil gemme, så du hurtigt kan finde den igen.

Mine gemte søgninger - sådan bruger du den

Log ind. Når du har lavet en søgning, så klikker du på den lille stjerne, som du kan se til højre i søgefeltet. Så har du gemt din søgning. Der kommer et lille tal ud for listen, hvis der kommer nye titler, som matcher din søgning.
Du kan nu en anden gang gå ind i listerne under 'Mine gemte søgninger', og bruge søgningen igen, ved at klikke på knappen 'Udfør søgningen'. Du kan slette en af dine gemte søgninger igen ved at klikke på 'Slet søgningen'.
 

Tilføj en søgning til Mine gemte søgninger

 

 

Sådan bruger du din huskeliste i app'en 'Biblioteket' på din smartphone

Først skal du opdatere din app til den nyeste version i Google Play Store eller App Store for at få den nye huskelistefunktion.

Det er fra materialevisningen, at du kan tilføje et materiale til en huskeliste. Når du trykker på et materiale i appen, vises materialets detaljer og muligheder. 

Ved forsidebilledet er et hjerte, som med et tryk bliver markeret, hvorefter materialet bliver føjet til huskelisten. Skal materialet fjernes fra listen igen, gøres det med endnu et tryk på hjertet..

 tilføj og fjern materialer på smartphone

Hele din liste ses under 'Min side' i bundmenuen, hvor du også har muligt at fjerne flere materialer fra listen på en gang.


Min liste i Biblioteket-app'en
 

Synkroniser din huskeliste

Hvis du i forvejen har en huskeliste på hjemmesiden, så kan du synkronisere den med huskelisten i 'Biblioteket'-appen. Det gøres helt enkelt ved at logge ind på hjemmesiden på én gang. Herefter vil de to huskelister blive synkroniseret. Fremover når du tilføjer et materiale til huskelisten i appen, vil det også ses på huskelisten på hjemmesiden og omvendt. 

 

Hent appen i APP Store

Hent appen i Google Play Store