Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
19:00 - 20:30
Pris
50 Kr
Lokalitet
Danmark
Target
Børn
Arrangementer - børn

Kenneth Bøgh Andersen - mød manden bag Antboy

22.03.18
En af landets mest populære børne- og ungdomsforfattere hedder Kenneth Bøgh Andersen. Nu har du chancen for at opleve ham på tæt hold, når han lægger vejen forbi biblioteket og fortæller om livet som forfatter, om sine bøger og de tanker, der ligger bag.

Kenneth Bøgh Andersen har skrevet en lang række bøger, hvor serierne Den Store Djævlekrig og Antboy er nogle af de senere års mest læste børne- og ungdomsbøger. Kenneth Bøgh Andersen har flere gange vundet DRs Orla pris, som er børnenes årlige litteraturpris og er en af de børneforfattere, der landet over trækker fulde huse til sine foredrag.

Arrangementet er et miks af foredrag, oplæsning, interview og quiz.

Er du Vejles største Kenneth Bøgh fan?
Som fan af Kenneth Bøgh Andersen, har du muligheden for at komme endnu tættere på forfatteren og stille ham nogle af dine helt egne spørgsmål. Vi efterlyser nemlig 1-2 af Vejles største Kenneth Bøgh Andersen fans til at interviewe ham på scenen den 22. marts. Bliver du udvalgt som Vejles største Kenneth Bøgh Andersen fan, kommer du gratis med til arrangementet og får også en signeret bog.

For at deltage i konkurrencen skal du med to linjer begrunde, hvorfor netop du er Vejle største fan af Kenneth Bøgh Andersen. Det kan du gøre på vores Facebookside.

Læs mere om Kenneth Bøgh Andersen på www.kennethboeghandersen.dk.

I samarbejde med