Digital borger

Vejle Bibliotekerne afholder løbende kurser, vejledninger og arrangementer relateret til det at være "digital borger" - både fysisk vejledning og vejledning online.

Læs om bibliotekets tilbud i oversigten herunder, eller find dem via venstre-menuen.

Spørg om IT (Vejle og online)

"Spørg om IT" er et tilbud, hvor alle kan få hjælp til brug af IT, internet og programmer.

 • Vejle Bibliotek
  Lokale: Digi-zonen (forhallen).
  Åbent hver torsdag kl. 10-12 i perioden 11. august - 15. december, bortset fra:
  - Lukket uge 42: torsdag 20/10 (Efterårsferie).
  - Lukket uge 51 og 52: torsdage 22. og 29. december (Juleferie).
   
 • Vejledning på distance:
  Send en sms til 23 43 31 97 eller en mail til kalln@vejle.dk. Så vil du blive kontaktet efterfølgende. Tilbuddet omfatter også brug af Teams til møder med kommunen. Åbent hele året. 

Online med kommunen (Teams)

Biblioteket og andre områder i kommunen afholder mange online-aktiviteter via programmet Microsoft Teams. Du kan finde borgerrettede vejledninger her:

Åbne emne-sider

Som supplement til de fysiske kurser er vi i gang med at opbygge åbne emne-websider, så du døgnet rundt kan finde vejledning, gode links og elærings-materialer. Emnesiderne er tilgængelige via links i venstremenuen.

ekurser.nu

Husk også ekurser.nu - folkebibliotekernes ekurser-portal.
Du kan læse mere om ekurser.nu her.

Kurser og arrangementer

Du kan holde dig ajour med aktuelle kurser og arrangementer om IT og teknologi på vejlebib.dk/kurser. En del af arrangementerne kan du blot møde op til - andre kræver tilmelding.
Hvis tilmelding driller, så duk op til vores tilbud Spørg om IT og lær hvordan du gør.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til nye kurser, nye emnesider, finder fejl eller mangler på emnesiderne, eller har andre kommentarer / forslag / spørgsmål.
Send mail til Kalle Nielsen, kalln@vejle.dk eller sms til 23431397 - eller kontakt emnesidens indholdsansvarlige (er angivet nederst for de fleste af emnesiderne).