Digital borger

Digital borger - vi har fx næsten alle smartphone og pc forbundet til internettet.

Vejle Bibliotekerne afholder løbende kurser, vejledninger og arrangementer relateret til det at være "digital borger" - både fysisk vejledning og vejledning online.

Spørg om IT

"Spørg om IT" er et tilbud, hvor alle kan få hjælp til brug af IT, internet og programmer.

 • Vejledning på distance:
  Send en sms til 23 43 31 97 eller en mail til kalln@vejle.dk. Så vil du blive kontaktet efterfølgende. Tilbuddet omfatter også brug af Teams til møder med kommunen.
  Distance-tilbuddet holder pause 27. marts til 6. april.
   
 • Det fysiske tilbud er lukket frem til og med 20. april.
  Åbningstider 1. halvår 2021: Hver torsdag kl. 10-12 fra 4. marts (med forbehold for Covid-19 nedluknng) til og med 24. juni.
  Dog er der lukket følgende torsdage i perioden: Uge 19 13/5 (Kr. Himmelfartsdag).

Online med kommunen (Teams)

Biblioteket og andre områder i kommunen afholder mange online-aktiviteter via programmet Microsoft Teams. Du kan finde borgerrettede vejledninger her:

Åbne emne-sider

Som supplement til de fysiske kurser er vi i gang med at opbygge åbne emne-websider, så du døgnet rundt kan finde vejledning, gode links og elærings-materialer. Emnesiderne er tilgængelige via links i venstremenuen.

ekurser.nu

Husk også ekurser.nu - folkebibliotekernes ekurser-portal.
Du kan læse mere om ekurser.nu her.

Kurser og arrangementer

Du kan holde dig ajour med aktuelle kurser og arrangementer på vejlebib.dk/kurser. En del af arrangementerne kan du blot møde op til - andre kræver tilmelding.
Hvis tilmelding driller, så duk op til vores tilbud Spørg om IT og lær hvordan du gør.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til nye kurser, nye emnesider, finder fejl eller mangler på emnesiderne, eller har andre kommentarer / forslag / spørgsmål.
Send mail til Kalle Nielsen, kalln@vejle.dk eller sms til 23431397 - eller kontakt emnesidens indholdsansvarlige (er angivet nederst for de fleste af emnesiderne).