Velkommen til nye brugere

Biblioteket er gratis og frit for alle at bruge. For at kunne låne materialer med hjem eller benytte vores digitale tilbud som fx Filmstriben eller eReolen, skal du dog være oprettet som bruger i vores system.

Sådan bliver du oprettet som bruger

Er du endnu ikke bruger af biblioteket? Så har du flere muligheder for at blive det:

Hvis du er over 18 år, kan du:

  • oprette dig selv som bruger med dit MitID her på hjemmesiden
    Åbn registreringssiden med linket nedenfor, klik på knappen "Opret dig som bruger" nederst på siden, og brug dit MitID til at oprette dig.

    Gå til registreringssiden
     
  • møde op på ét af vores biblioteker i den betjente åbningstid - husk at medbringe dit sundhedskort eller anden legitimation.

Børn og unge under 18 år skal have en forælder eller værge til at oprette eller opdatere dem som brugere.

Som forælder/værge kan du indmelde og opdatere dit barn/unge under 18 år, med tilknytning til dig som økonomisk værge, på følgende måder:

  • med dit eget MitID via dette link:

Gå til online oprettelse/opdatering af brugere under 18 år

  • ved at møde op på ét af vores biblioteker i den betjente åbningstid og udfylde en børneindmeldelsesblanket - husk at medbringe barnets/den unges sundhedskort

Bemærk!
Hvis du bor i Vejle Kommune, kan du straks benytte vores tilbud om e-bøger og netlydbøger fra eReolen, film fra Filmstriben og vores databaser.
Hvis du bor uden for Vejle Kommune, kan du ikke benytte disse tilbud igennem Vejle Bibliotekerne. Du skal i stedet oprettes som bruger på dit lokale bibliotek.

- Se også: Institutions- og firmalånerkort
- Se også: Låneregler for personer med midlertidigt ophold i Danmark

Læs mere om, hvordan du bruger biblioteket under "Brug af biblioteket".