Covid-19 information om arrangementer

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienterede om de gældende retningslinjer, så I trygt kan deltage i vores arrangementer. Det betyder bl.a., at vi nedsætter deltagerantallet, sørger for, at der bliver holdt korrekt afstand, har fokus på hygiejne og afspritning og stiller håndsprit og handsker frem til fri afbenyttelse.

Vi tilpasser løbende vores arrangementer i forhold til de gældende anbefalinger og retningslinjer, hvilket kan medføre ændringer.

Mis med de blå øjne-plakat

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:00
Pris
25/0
Bibliotek
Målgruppe
Børn
Børn

Mis med de blå øjne

24.10.20
Mis vil gerne finde landet med de mange mus, men møder både mistro og modstand på sin vej. Mis bevarer dog sit gode humør og ender med både at blive mæt i mus og blive gode venner med kattene med de gule øjne. Kom og oplev Aktantens levende og musikalske version af Egon Mathiesens populære børnebogsklassiker "Mis med de blå øjne".

Teatergruppen Aktantens fortæller børnebogens tekst på en levende og engagerende måde og involverer også publikum på forskellige måder.

Mis med de blå øjne er litteratur og musik i skøn forening, og I kommer hurtigt til at synge med på forestillingens iørefaldende sange.

For børn fra 3-8 år.

Børn 25 kr./voksne gratis
Både børn og voksne skal have billet. Max én voksen pr. barn
.