Covid-19 information om arrangementer

Vi følger nøje myndighedernes anvisninger og holder os orienterede om de gældende retningslinjer, så I trygt kan deltage i vores arrangementer. Det betyder bl.a., at vi nedsætter deltagerantallet, sørger for, at der bliver holdt korrekt afstand, har fokus på hygiejne og afspritning og stiller håndsprit og handsker frem til fri afbenyttelse.

Vi tilpasser løbende vores arrangementer i forhold til de gældende anbefalinger og retningslinjer, hvilket kan medføre ændringer.

Billede af bærbar med læselup foran skærmen.

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
Voksne
Kurser

Søgning på nettet

11.11.20
Det kan være svært at finde det, du søger - og genfinde det, du tidligere har fundet.

På dette kursus får du blandt andet tips til, hvordan du søger bedre på Google, hvordan du søger på en åben webside, hvordan du kan bruge Google til at søge på et bestemt websted - og hvordan du kan slippe for nogle af de mange forstyrrende reklamer... 

På kurset ser vi også på, hvordan du nemmest søger på “bibliotekssiderne”, fx vejlebib.dk, bibliotek.dk og ereolen.dk, og derudover får du tips til, hvordan du kan gemme søgninger og gode websteder som “favoritter” eller “bogmærker” - en ofte overset nem genvej til en bedre hverdag på nettet.

Forudsætninger: Ingen!
Vejleder: Kalle Nielsen, Vejle Bibliotekerne

Gratis entré - husk at bestille billet.