eReolen Go. Hvidt logo på rød baggrund.

eReolen Go

Adgang
hjemmefra
Tusindvis af e-bøger og netlydbøger til børn fra bibliotekerne. eReolen Go gør det nemt for børn og unge 7-14 til selv at finde bøger, de har lyst til at læse.

Med eReolen Go kan dit barn selv finde bøger, som det har lyst til at læse eller lytte til på enten en mobil, pc eller tablet.

e-bøger og netlydbøger på eReolen Go kan kun streames på siden. Du kan benytte eReolen Go's app, hvis du vil downloade, lytte eller læse på en tablet eller smartphone 

Det er muligt at logge ind med UNI-Login på eReolen Go, hvis du går på en skole, der er tilmeldt denne løsning. Hvis din skole ikke er tilmeldt UNI-Login løsningen på eReolen Go, kan du logge ind med dit lånernummer til biblioteket. Du får et lånernummer til biblioteket ved at henvende dig på dit lokale bibliotek og blive oprettet som låner.

Om eReolen Go

eReolen www.ereolen.dk er bibliotekernes tilbud om e-bøger og netlydbøger. eReolen Go er en selvstændig side under eReolens brand, der indeholder alle børnematerialer fra eReolen, og hvor der formidles særligt til børn og unge i alderen 7-14 år.

Lær mere med dette eKursus eReolenGo!

Vejledning til app'en (pdf)

 

Hjælp

Har du spørgsmål til, hvordan du låner bøgerne, finder du måske svaret her: https://ereolengo.dk/content/hjaelp