Frederik Andersen Kongeord

Mens du venter på 'Kongeord'

Der er en lang reserveringskø på 'Kongeord' på biblioteket, men vi har andre gode bøger om Kong Frederik X, som du kan læse, mens du venter. 

Det kom fuldstændig bag på den danske bogbranche, da 'Kongeord' den 17. januar udkom på Politikens Forlag. Bogen, hvor Kong Frederik X fortæller om sine personlige visioner for kongegerningen, blev udsolgt på rekordtid. Det tog kun én dag, før det første oplag på 25.000 eksemplarer var revet væk hos boghandlerne. På et tidspunkt solgte bogen 25 eksemplerer i minuttet på onlineboghandlen Saxo.com. 

På Vejle Bibliotekerne fik vi da også hurtigt en lang reserveringskø på bogen, men vi vil naturligvis gerne hjælpe dig med at finde noget relevant læsestof, som du kan læse i ventetiden.

Så her kommer et lille udvalg af de nyeste bøger om kronprinsens vej til at blive konge, som også indeholder nogle af hans tanker om sin skæbne, eller forsøger at finde ind til mennesket Frederik Rex - bl.a. forfatteren til 'Kongeord', Jens Andersens tidligere bog, 'Under bjælken'.

Materialer