Still fra videobooktalk

Sæt gang i sommerlæsning med digitale booktalks

04.06.20
Er du lærer i 1.-7. klasse? Så kan du nu give din klasse ideer til sommerlæsningen med digitale booktalks fra biblioteket.

Den landsdækkende læsekonkurrence "Sommerbogen"sparkes i gang 12. juni og kører frem til 22. august, og i år skal børnene læse 3 bøger og løse 10 udfordringer for at deltage i lodtrækningen om at tømme en boghandel på 5 minutter.

Som optakt til konkurrencen kan alle skoleklasser fra 1.-7. klasse i Vejle Kommune få tilsendt en 15 minutters video, hvor børnebibliotekarer fra Vejle Bibliotekerne giver inspiration til gode bøger. Vi har lavet en til 1.-2. klasserne, 3.-4. klasserne og 5.-7. klasserne. Alle bøgerne kan hentes på eReolenGo med unilogin eller lånes på biblioteket. Med videoen følger et ark med forsider på alle bøgerne, så børnene kan krydse de bøger af, som de gerne vil læse i løbet af sommerferien.

Se de tre videobooktalks på bibliotekets videokanal

Download bogark til 1.-2- klasse
Download bogark til 3.-4. klasse
Download bogark til 5.-7. klasse

Du kan også sende en mail til Marlene Lønholdt, mlonh@vejlebib.dk, med angivelse af klassetrin. Så sender vi dig et link til en video og et ark, som du kan printe ud til din elever.