Forsider på hyggekrimier

Noget der ligner "Ligene i lysthuset"

Find din næste hyggekrimi her

Anna Grue har gennem de sidste par år storhittet med sine hyggekrimier om efterlønneren Anne-Maj, der har et særligt talent for at opklare forbrydelser. Hitserien startede med "Mysteriet i Genbrugsen", og nu er Grue aktuel med fjerde bind i serien, "Ligene i lysthuset", som mange af jer allerede står i kø til. Mens du venter på at læse mere om Anne-Maj og hendes nye sag, kan du hygge dig med en af disse hyggekrimier: 

"Marlow-klubbens første sag" af Robert Thorogood
Den lille britiske by, Marlow, oplever flere mord på kort tid. Heldigvis bor den 77-årige Judith i byen, og hun og to veninder tager styringen på efterforskningen på en temmelig utraditionel facon.

"Torsdagsmordklubben" af Richard Osman
I seniorlandsbyen Coopers Chase mødes de fire venner Elizabeth, Joyce, Ibraham og Ron hver torsdag for at drøfte uopklarede mordgåder. 1. bind i ny serie om de friske pensionister i Torsdagsmordklubben.

"Mord på menuen" af Rosemary Shrager
Prudence Bulstrode er tv-kok og bliver hyret til at lave mad for et jagtselskab på et gammelt gods, fordi deres berømte kok er død i rabarberbedet.

"Døden går til fremvisning" af Anders De la Motte og Måns Nilsson
Politikommissær Vinston er egentlig sygemeldt og skal bare besøge sin ekskone og datter og slappe af i idylliske landlige omgivelser - men da han finder et lig, bliver han uvægerligt involveret i opklaringen.

"Mysteriet på Windsor Castle" af S. J. Bennett
En gæst dør under mystiske omstændigheder under et officielt besøg på Windsor Castle og ordensmagten står på bar bund. Dronning Elisabeth sætter gang i sin egen efterforskning af sagen med hjælp fra sin nye assistent Rozie Oshodie, hvilket viser sig at være ikke helt ufarligt, da flere dødsfald følger.

Tags
Materialer