Podcast: 'Indtalt efter tonen: Corona-fortællinger fra Vejle Kommune'

Lyt til første afsnit i Vejle Kommunes nye podcast-serie ”Indtalt efter tonen” 
Coronavirus og nedlukningen af samfundet har påvirket os alle på den ene eller anden måde. Derfor har Vejle Bibliotekerne, VejleMuseerne og Vejle Musikteater åbnet en telefonsvarer, hvor borgerne kan ringe ind og fortælle deres historie om, hvordan deres liv og hverdag er blevet påvirket af corona. Historierne er klippet sammen til podcast-serien 'Indtalt efter tonen: Corona-fortællinger fra Vejle Kommune'.
 
En håndværker kommer ind i dit hus og fortæller dig, at han lige er kommet hjem fra skiferie i Østrig. En sorggruppe, du skulle have deltaget i, bliver aflyst. Du oplever et langt større nærvær i samlivet med din mand. Og du begynder ligefrem at savne at gå i skole.

I det første afsnit 'Please, lad mig komme i skole' møder du tre borgere fra Vejle Kommune, der fortæller deres historier om livet under corona. Du finder podcasten på https://www.vejle.dk/borger/vaer-aktiv/oplevelser-og-kultur/podcast-indtalt-efter-tonen/ eller i din foretrukne podcast-app ved at søge på Indtalt efter tonen. 
 
Podcast-serien kører over fire afsnit, der udkommer en gang om ugen.
Telefonsvareren er stadig åben
Har du lyst til at dele din personlige historie, så har du stadig mulighed for at ringe ind og fortælle din historie.
Læs mere på Vejle Kommunes hjemmeside
 
Indtalt efter tonen er redigeret og speaket af Søren Prehn.
Redaktionen består af Emilie Husted, Emil Eggert Scherrebeck og Søren Prehn
 
God lytter!