Kvinde bruger app'en på mobil

Bibliotekets app - nu også med MobilePay

26.02.19
Appen "Biblioteket" er hele dit bibliotek samlet i én app. Her kan du søge, reservere, tjekke din lånerstatus og blive inspireret - og nu kan du også nemt få de små mellemværende ud af verden med MobilePay.

Med "Biblioteket" app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, så kan du også klare det på Biblioteket app’en.

Bliv inspireret
App’en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som for eksempel "Danske debutanter fra eReolen", "Store romaner", "Nyt på hylderne" eller "Børnenes univers".

Med Biblioteket app’en kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app’en - så bliver det ikke nemmere.

Få notifikationer
App’en sørger også for, at minde dig om, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om, at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket.

Få de små mellemværender ud af verden med MobilePay
Nu kan du også få dit mellemværende ud af verden nemt og hurtigt. Vi har fået MobilePay i "Biblioteket" app’en, så du kan betale dit mellemværende via app’en. Log ind, find dit mellemværende og klik på "Betal via MobilePay". Blot med et klik åbner app’en din MobilePay og tager beløb og modtager med over, så du kan betale med det samme.

Du henter Biblioteket app'en i App Store eller Google Play. Når du har downloadet den, vælger du din kommune, og så er du igang. Dit login er det samme, som du bruger på vores hjemmeside.

Læs mere om "Biblioteket" app'en her eller tage et kig på videoen nedenfor.