Biblioteksvagten i appen logo

Biblioteksvagten er flyttet ind i app'en Biblioteket

- så nu kan du have os med alle steder!

Du kan spørge os om alt - og du kan spørge lige, når det passer dig! 

Om Biblioteksvagten 

Biblioteksvagten er bibliotekernes nationale spørgetjeneste. Når du kontakter Biblioteksvagten, kan du få hjælp til henvisninger til bøger, faktuelle spørgsmål, søgestrategi og meget mere. 
Biblioteksvagten består af biblioteksansatte fra hele landet, som på skift sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Tjenesten er altså rigtig god, hvis du et generelt biblioteksspørgsmål eller skal have hjælp til materialer.
Hvis du har et spørgsmål til Vejle Bibliotekerne, anbefaler vi dig at ringe, skrive til os eller lægge vejen forbi et af bibliotekerne. Du kan i Vejle også få hjælp til en opgave ved at booke en tid hos en bibliotekar eller få hjælp at finde gode børnebøger ved at booke en børnebibliotekar.

Skriv til Biblioteksvagten direkte fra din Biblioteket-app

Biblioteket-appen er nu blevet opdateret, så du også kan kontakte Biblioteksvagten herigennem. Det er smart, fordi du på denne måde får samlet info om dit lokale bibliotek, lånemuligheder, inspiration og kontakt til den nationale spørgetjeneste på én platform.  

Hent app'en Biblioteket i App Store eller i Google Play 
NB. Har du allerede app'en skal du opdatere for at få spørgefunktionen til at fungere.

Se videoen eller vejledningen nederst. 

Sådan virker funktionen 

Du kan skrive til Biblioteksvagten igennem appen ved at gå ind på "Min side" og derefter "Beskeder" og trykke på skrive-ikonet.

bv.png

Du skriver derefter dit navn og beskeden til biblioteksvagten. 
bv2.png

Herefter har bdu mulighed for at angive, om der er en deadline på svar: ingen tidsfrist, 2 timer, 1 dag eller 1 uge. 
bv3.png

Til sidst indtaster du sin e-mail og trykker på Send spørgsmål. Du vil få svar tilbage på mail. 
bv4.png          bv5.png

Hvis du undervejs ønsker at læse privatlivspolitikken, kan du trykke på linket “Se privatlivspolitik”. Herved åbnes appens privatlivspolitik. Den kan tilgås under hele flowet.