Dine huskelister er blevet ændrede

Dine huskelister er nu samlede i to huskelister, med navnene 'Min liste' og 'Mine gemte søgninger'.

Vi har ønsket at gøre funktionaliteten mere tilgængelig ved at mindske kompleksiteten, og dermed samle hovedparten af listefunktionen i en samlet huskeliste. Samtidig gør den underliggende infrastruktur i den nye service det også muligt at bruge listerne på tværs af platforme. Således vil man nu kunne benytte den nye listefunktionalitet i både app og hjemmeside.

Listen ”Materialer jeg har bedømt” er fjernet..
Funktionen ratings – hvor du ved hver titel havde mulighed for at tildele bøgerne stjerner – er fjernet.
Hvis du har anvendt denne funktion til at danne listen ”Materialer jeg har bedømt”, skal du være opmærksom på, at denne liste helt er forsvundet, og ikke er en del af din huskeliste her på den nye hjemmeside.

"Bøger jeg har læst" og "Forfattere jeg følger" er blevet en integreret i din huskeliste "Min liste".
"Søgninger jeg følger" er bibeholdt som en særskilt liste som "Mine gemte søgninger".
Alle øvrige lister, som du har lavet, er nu integreret i "Min liste*

Navnet "Mit personlige bibliotek" er nu ændret til dine to nye lister, med de nye navne "Min liste" og "Mine gemte søgninger" 

Du vil ikke længere have mulighed for at omdøbe, ændre rækkefølge på eller at skrive noter til din liste. Samtidig vil det desuden ikke være muligt at dele lister med andre - herunder at gøre listen offentlig - eller at dele lister på Facebook. I den sammenhæng er dine tidligere delte og/eller offentliggjorte lister private igen og kan fremadrettet kun tilgås af dig, som den bruger, der oprindeligt har oprettet listen.


Hvad kan du gøre?
Har du fået problemer, som føle af ændringen, så er du naturligvis velkommen til at henvende dig på mail – info@vejlebib.dk – og bede om, at disse lister bliver trukket ud, og overført til din nye, samlede huskeliste.
 

Læs mere her om, hvordan listerne fungerer.