eKursus om Teamviewer
eKursus om Teamviewer

Start Team Viewer, så kigger jeg på det…

27.02.18
eKurser.nu viser vejen til at hjælpe andre med udfordringer på computeren via fjernstyring. TeamViewer er bare et rigtig godt værktøj i din digitale værktøjskasse.

TeamViewer eKurser nu teaser

Fjernstyring lyder umiddelbart som noget, der er teknisk og udfordrende, men med TeamViewer kan du forholdsvis enkelt overtage en du kenders computer og fikse de udfordringer, de sidder med. Uanset hvor du sidder i verden. Teamviewer fungerer også på tablets og andre digitale enheder. 

Det er oplagt værktøj blandt studerende, eller til at hjælpe ældre, der ikke er så stærke på det digitale og ditto blandt familiemedlemmer. 

Med få oplysninger får du adgang til den andens computer eller tablet. Det er bare smart, når du faktisk kan hjælpe, selvom du ikke er til stede. Det kræver blot, at I begge har Teamviewer installeret på jeres enheder, og derefter så kører det bare.

Det er derfor eKurser.nu – her i 2018 - har valgt at lave et kursus, der omhandler lige præcis TeamViewer. Så kan du nemlig gribe røret, hver gang en du kender ringer og har problemer med noget på deres computer, sådan cirka sige: ”Start TeamViewer, så kigger jeg på det. ” 
Så er problemet typisk løst inden for få minutter. 

For selvfølgelig er computeren nogle gange dum og sikkert typisk i ulvetimen, men så snart TeamViewer er installeret, er hjælpen indenfor rækkevidde med et enkelt opkald.
Det er hjælp fra kyndige til de mindre erfarne brugere. Det er et set up, der kan fjerne mange små forbistringer og irritationer i livet med computeren i en ruf. 

At der også bor muligheder for at dele særlige store filer og chatte sammen, er kun andre plusser ved TeamViewer. 

Kig videre her:  http://www.ekurser.nu/kursus/549 

 

Materialer