Stort bogsalg på bibliotekerne i september

22.08.18
Fra torsdag den 6. og frem til søndag den 16. september sælger vi ud af vores kasserede bøger med et stort bogsalg på alle fem biblioteker, og du har masser af muligheder for at gøre et rigtigt bogkup.

Hen over sommeren har vi været i gang med at "trimme" bogbestanden. Nogle af de gamle bøger skal selvfølgelig gemmes og bliver sat ned i kælderens magasiner, men en del bøger er vi også nødt til at kassere, for at få plads til alt det nye, der kommer ind.

Hvorfor kasserer vi?
Vi kasserer selvfølgelig bøger, der er blevet for slidte til at låne ud, men der er kan også være andre grunde til, at en bog bliver kasseret. Måske er der kommet en ny udgave af "Turen går til Italien", så nogle af de tidligere udgaver nu er forældede, eller måske har vi 30 eksemplarer stående af en krimi, som ikke længere er helt så populær, som da den var ny for to år siden.

Hvert eneste dag får vi nye materialer ind på bibliotekerne. Det betyder, at en del af vores opgave er hele tiden at sikre, at det vi har på hylderne er aktuelt, og noget vores lånere gerne vil have med hjem. De materialer vi kasserer, sælger vi til spotpris et par gange om året. Dem der ikke kan sælges går i papirmøllen og genbruges i nye sammenhænge - det er standardpraksis i de fleste biblioteker.

Køb til spotpris
Som noget nyt, har vi denne gang også lydbøger til salg, så du nu har chancen for at købe både bøger, lydbøger, cd'er og tidsskrifter, når vi sælger ud af alle de kasserede materialer.

Du kan få bøger, lydbøger og cd'er til både børn og voksne for 10 kr. stk. eller 15 stk. for 100 kr., mens tidsskrifter koster 2 kr. stk. eller 6 for en tier, når bogudsalget starter torsdag den 6. september.

Kig forbi dit lokale bibliotek og se udvalget.

Slutspurt
Fra torsdag den 13. september kan du købe vores kasserede bøger endnu billigere. Vi slutter nemlig udsalget af med slutspurtspriser, og du kan fylde en hel bibliotekspose med bøger, lydbøger og cd'er for kun 50 kr. Magasiner kan du få for kun 1. kr. stk.

Tags