Vejle Bibliotek har fået ny hjemmeside

Biblioteket har fået ny hjemmeside - og du har nu mulighed for at lave dit eget personlige bibliotek, hvor du bl.a. kan få besked, når der er nyt om det, der interesserer dig.

Du får de nye muligheder, når du er logget ind.

Bl.a. mulighed for at bedømme de bøger og andre materialer, du søger frem, ved at tildele dem stjerner. Dine bedømmelser vil derefter blive gemt i 'Mit personlige bibliotek' i din brugerprofil.

Oversigten under 'Mit personlige bibliotek' ser sådan ud:

Men du kan også vælge at følge bestemte forfattere, at gemme dine søgninger, at lave lister og dele dem med andre og meget mere.
Hvis du allerede har en huskeliste, så er den der selvfølgelig også endnu.

Hvis du f.eks. gemmer en søgning eller en forfatter, så vil du få en besked, hver gang biblioteket har nyt i  din søgning eller fra din forfatter - og du kan naturligvis gemme alt det du vil.

Hvis du bedømmer bøger og andre materialer, så er du helt anonymt med til at påvirke en karussel på forsiden med populære  titler, som alle kan se.

Men 'Mit personlige bibliotek' er dit helt private område.  Kun du kan se det.
Med mindre altså, at du vælger at dele noget af det med andre. Du kan vælge at lade bestemte personer se med, du kan danne grupper med andre, hvor I kan se det samme, og du kan sende emails inde fra dit bibliotek, f.eks. om en bog du vil anbefale til en ven.

Læs mere her om hvordan du gør.

Pt. er der problemer ved login med iPhone og iPad. Læs mere her