Nu kan du få din huskeliste på din smartphone

En ny opdatering til app'en "Biblioteket" giver dig mulighed for at oprette en huskeliste på din smartphone.

Har du fundet en god bog? Sæt den på huskelisten i Biblioteket-appen. Så kan du let finde titlen frem igen, når du har tid til at læse den. 

Med den nye huskelistefunktion i app'en kan du gemme bøger, film, spil og musik hurtigt og nemt. Herefter kan du finde dem i en samlet liste, som du både kan se, når du logger ind på appen og på bibliotekets hjemmeside.

Der er også kommet en mere detaljerig materiale- og listevisning og en forbedret serievisning samt en ekstra mulighed for at logge ud via ’Indstillinger’ under ’Min side’.

Opdater din app

Du skal opdatere din app til den nyeste version i Google Play Store eller App Store for at få den nye huskelistefunktion.
 

Din huskeliste hedder 'Min liste'

Din huskeliste hedder 'Min liste' og ligger i menuen under 'Min konto', når du er logget ind.

Sådan bruger du din huskeliste på bibliotekets hjemmeside

Når du har søgt en bog frem, som du vil gemme, så klik på knappen 'Tilføj til liste', som du finder til højre for bogen. Du skal være logget ind, så log ind, hvis du ikke allerede er det. Når du har tilføjet en bog eller et andet materiale til din huskeliste, kan du se det her, ved at gå ind på 'Min liste' i menuen til 'Min konto'. (Vil du slette noget, klikker du på knappen 'Fjern fra listen') 
Når der igen er åbnet op for for reserveringer,  så kan du nu nemt finde det, der interesserer dig frem, og reservere det.


Du kan også gemme søgninger, som du har lavet, så du senere kan genbruge dem. Læs mere her.
 

Sådan bruger du din huskeliste i app'en 'Biblioteket' på din smartphone

Først skal du opdatere din app til den nyeste version i Google Play Store eller App Store for at få den nye huskelistefunktion.

Det er fra materialevisningen, at du kan tilføje et materiale til en huskeliste. Når du trykker på et materiale i appen, vises materialets detaljer og muligheder. 

Ved forsidebilledet er et hjerte, som med et tryk bliver markeret, hvorefter materialet bliver føjet til huskelisten. Skal materialet fjernes fra listen igen, gøres det med endnu et tryk på hjertet..

 tilføj og fjern materialer på smartphone


Hele din liste ses under 'Min side' i bundmenuen, hvor du også har muligt at fjerne flere materialer fra listen på en gang.


Min liste i Biblioteket-app'en

 

Har du allerede en huskeliste på bibliotekets hjemmeside?

Hvis du allerede har en huskeliste på hjemmesiden, skal du logge ind på hjemmesiden, for at den også vises i App'en. Dette skal kun gøres én gang, da listen herefter synkroniserer automatisk. Fremover når du tilføjer et materiale til huskelisten i appen, vil det også ses på huskelisten på hjemmesiden og omvendt. 

 

Hent appen i APP store

Hent appen i Google Play Store