Forsiden af efterårsprogrammet 2020

Efterårsprogrammet er på gaden

13.08.20
Vejle Bibliotekernes store efterårsprogram er udkommet. Hent det på biblioteket eller se den digitale udgave her. Vi har helt sikkert noget, der kan få dig op af sofaen og ind på biblioteket.

Vi har et hav af oplevelser til dig på vores fem biblioteker i efteråret, og vi lægger hårdt ud i september med at fejre 125 års fødselsdag for biblioteket i Vejle. I den forbindelse vil du bl.a. kunne møde biblioteket som det var i gamle dage, og der vil også være bankospil med præmier, der kan spises - i hvert fald, hvis man er en boggnasker

Glæd dig til at møde en række populære forfattere som Kristian Bang Foss, Iben Mondrup og Karen Fastrup ansigt til ansigt, vær med, når vores egne formidlere dykker ned i en række forskellige temaer, som vidnesbyrd, grænseland og nordisk litteratur og få masser af gode læsetips til en af vores bogcaféer. Traditionen tro kan du også være med til at fejre de nye litterære talenter, når vi overrækker årets debutantpris til to lovende yngre forfattere.

Vi er selvfølgelig også med, når Trekantområdets Festuge løber af stablen i september og oktober. I år fokuserer festugens litteraturprogram på tendenser i tysk litteratur, og du kan blandt andre møde Sissel-Jo Gazan og Katrine Bille, der læser Grimms eventyr for børn og barnlige sjæle.


Masser af musik og familiehygge

Vi har også masser af musik på programmet - både for børn og voksne - og i rigtig meget af det inviteres du til at synge med. Eller du kan prøve kræfter med ny teknologi, få inspiration til håndarbejdet og bikse med at lave din egen julepynt sammen med børnene.

Børnefamilierne kan også se frem til gode oplevelser og familiehygge. Vi har som sædvanlig masser af tankevækkende og underholdende børneteater på programmet, familielæsklubben vender stærkt tilbage og for de allermindste og deres forældre byder vi igen på både småbørnsswing og barselscafé.Tag et kig i det digitale program

Dette er kune et lille udpluk af alt det, der sker på biblioteket i efteråret, så tag selv et kig i programmet og find ud af mere.

Du kan hente et eksemplar af programmet på dit lokale bibliotek eller i biblioteksbussen, men du kan også bare bladre lidt i den digitale udgave nedenfor. Når du klikker på en titel, bliver du sendt direkte til arrangementet her på hjemmesiden.

Vil glæder os til at se dig i efteråret!