Forsiden af programmet

Forårsprogrammet er nu på gaden

12.01.19
Vejle Bibliotekernes forårsprogram er nu på gaden, og det byder blandt meget andet på en række inspirerende møder med stærke kvindestemmer for de voksne og Star Wars-inspireret vinterferie for de små.

Der er masser spændende oplevelser for både børn og voksne i vores nye forårsprogram. Allerede lørdag den 19. januar bliver forårssæsonen skudt i gang med humoristisk og poetisk børneteater på Vejle Bibliotek, når Teater My lægger vejen forbi med forestillingen Jeg kan huske alting om hverdagen i børnehøjde. I Jelling starter de også forårssæsonen den 19. januar - her med det altid populære tilbud Småbørnsswing.

Resten af foråret sætter vi bl.a. en række stærke kvinder stævne. Du kan møde forfatterne Mathilde Walter Clark, Malene Ravn og Pia Tafdrup, blive klogere på de mange fordele ved at gå med professor Bente Klarlund, møde journalist Anne Knudsen, der fortæller om sin spændende opvækst i Grønland eller høre Kirstine Kloster Andersen fortælle den fascinerende historie om nazi-agenten Vera Schalburg

Der er selvfølgelig også mænd på plakaten. Du kan f.eks. møde den unge forfatter Thomas Korsgaard, som tog både læsere og anmeldere med storm, da han i 2017 debuterede med romanen Hvis der skulle komme et menneske forbi. Nu er han aktuel med efterfølgeren En dag vil vi grine af det. Også ordsmeden Per Vers lægger vejen forbi til en artist talk, mens den musikalske duo Allan Østerdahl og Troels Witter giver deres bud på, hvordan De ti bud har sat deres aftryk på moderne musik

Derudover kan blandt andet du tage dig en Tænkepause om integration, høre om motionsdoping, se dokumentarfilmen Visitor og møde instruktøren, blive klogere på hverdagens digitale tilbud eller finde ud af, om man rent faktisk kan dø af et knust hjerte.

Børnene kan også se frem til masser kreative workshops, underholdende koncerter, lytteklubber, læsemaraton og børneteater i løbet af foråret. Der bliver heller ikke grund til at kede sig i vinterferien, som bl.a. står i Star Wars-universets tegn med både koncert, stafet og rollespil med ”Stjernekrigerne” fra Molmusik og workshops, hvor børnene kan lave deres egne lyssværd eller droider.

Du kan hente et eksemplar af programmet på dit lokale bibliotek eller i biblioteksbussen, men du kan også bare bladre lidt i den digitale udgave nedenfor. Når du klikker på en titel, bliver du sendt direkte til mere information og billetbestilling her på hjemmesiden.

Vil glæder os til at se dig i foråret!