Sommertoner i Midtbyen

Sommertoner i Midtbyen

16.06.17
Texas blues, vestjysk blues, østjysk blues og singer-songwriters og andet godt og gratis i Vejle Midtpunkt fredag eftermiddage hen over sommeren.

Fredag den 23. juni kan du varme op til Sankt Hans med den gamle nattergal Viggo Sommer og hans Backhowlers. Rock and roll på underspillet vestjysk med masser af humor og solidt håndværk.

Den 30. byder texaneren og den flittige Danmarks-gæst Alan Haynes på storladen blues med enkle midler. Ren lyd med masser af velvalgte toner og storladent som alt fra kæmpe-staten.

Fredag den 7. juli tager Hverdagens Helte lytterne med på en tur mellem grænselandet mellem folk, pop og rock - samt en tur ud på "Vejle Fjord". Det hedder orkestrets hit i al fald.

Den 14. juli gæster den unge singer-songwriter Esben Kronborg Vejle med både energi og eftertænksomme sange, som mange sikkert kender fra P4.

21. juli tager Big O & The Blue Quarters den korte tur fra hjembyen, hvor de tidligere i år vandt "Horsens All Stars Publikumspris 2017". Big O er en nyt navn på den danske bluesscene med storswingende toner, som de lyder på den nordamerikanske vestkyst – og den danske østkyst.

Denne sommers FredagsLIVE i Vejle Midtpunkt slutter den 28. juli med singer-songwriter Mathilde Falchs troværdige, pulserende og ørehængede rock.

Alle koncerter begynder kl. 16 på plænen i Vejle Midtpunkt. Nyd dem live eller hør musikken på Vejle Bibliotekerne:

 

Materialer
Mathilde Falch: Alle taler
Reservér
  • Cd (musik)

Alle taler

Af Mathilde Falch (2015)
Læs mere
Hverdagens Helte: Der sker noget om lidt
Reservér
  • Cd (musik)

Der sker noget om lidt

Af Hverdagens Helte (2015)
Læs mere
Esben Kronborg: Trumpets
Reservér
  • Cd (musik)

Trumpets

Af Esben Kronborg (2014)
Læs mere
Reservér
  • Cd (musik)

Så sku' den ged vist være barberet

Af Viggo Sommer (2002)
Læs mere
Reservér
  • Cd (musik)

Live at "The Big Easy"

Af Alan Haynes (2002)
Læs mere