Emneord
svampe
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Hvad er en svamp? ; Lidt om svampe og deres tilberedning ; Opskriftsoversigt ; Billedleksikon over svampearter ; Opskrifter med vilde svampe ; Spores outdoor ; Dyrkede svampe ; Tørrede svampe ; Ikke alt der glimrer er guld ; Konservering
Originaltitel
Une initiation á la cuisine du champignon
ISBN
9788711392096
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2012)
Omfang
287 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Svampe, 2013, nr. 68
Lektørudtalelse
En meget grundig kogebog om svampe med et omfattende billedleksikon og krævende opskrifter. For større biblioteker
Læs hele anmeldelsen