- Bog
Spis ordentligt : en guide til den skeptiske forbruger
Om nye forbrugertrends og om fødevareproduktion i dansk perspektiv. Med råvareleksikon der gennemgår animalske og vegetabilske fødevarer med hensyn til faktorer som dyrevelfærd, klima, kvalitet, sæson og mærkningsordninger
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
63.014
ISBN
9788740018295
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2017)
Omfang
306 sider
Forlag
Politiken
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Velargumenteret og velunderbygget allround guide til den kritiske forbruger. Der er gravet dybt i bl.a. forskning, forsøg og vurderinger fra eksperter, og forfatterne fremlægger nuanceret information om produktion af mad i DK, og om kvaliteten af de enkelte fødevarer. Der er ingen hellige køer her: økologi er ikke nødvendigvis bedst, og burhøns har det bedre end de fritgående - målt på nogle parametre. Der er også en redegørelse om "kvotekonger", som netop nu er havnet i politisk stormvejr. En annoteret litteraturliste ville have været en hjælp for de, der vil efterforske data. Bogen kan give anledning til debat
Læs hele anmeldelsen